11 Temmuz 2012 Çarşamba

Ünlü Stili-Miley Cyrus



Selam Millet! :)
Bundan sonra blogta 'Ünlü Stili' Bölümü yapmaya karar verdim. Bir ünlü seçicem ve nerde ne giydiğini sizin için yayınlicam. İlk ünlü Miley Cyrus. 

23 kasım 1992 yılında Amerika'da doğmuş. Asıl adı Destiny Hope Cyrus fakat adını yasal olarak Miley Ray Cyrus olarak değiştirmiş. Onun bu kadar tanınmasının sebebi oynadığı Hannah Montana dizisi. Dizi Mart 2011'de resmi olarak bitti. 



Ayrıca The Last Song filminde tanıştığı Liam Hemsworth ile evililik hazırlıkları içerisindeler. 



Bu fotoğraf  2010 yılında Oscar ödül töreninden . Üstündeki elbise Jenny Packhem tasarımı. Elbise güzel fakat Miley burda 16 yaşındaydı. Elbise onu yaşından daha büyük göstermiş ve kolundaki aksesuar bence elbiseyi boğmuş. 


Buda 2012 Billboard  Müzik Ödüllerinden. Sadece bir ceketten oluşan kıyafeti hoş olmamış. Göğüslerinin altına doğru devam eden zincirli kolyeside güzel değil.  Fakat saçlarını beğendim. 


Bunun nereden olduğunu bilmiyorum fakat önü kısa arkası uzun şeftali tonlarındaki elbise Miley'e çok yakışmış. Saçları yine kısa ve bence bu hali daha güzel. Bu arada bu elbise yine Jenny Packham tasarımı. 


Buda sevgilisinin oynadığı The Hunger Games filminin galasından. Kıyafeti Pucci'den. Kıyafeti ona yakışmış ve kıyafeti aksesuarlarıylada çok uyumlu. Saçıda yine kısa :))


2012 Peoples Chocie Ödüllerinden. Elbise beyaz göğüs ve etek kısmında transparan paneller olan David Koma tasarımı. Ayakkabıyla elbisenin uyumunu beğenmedim. Fakat elbise tek başına çok hoş ve Miley'nin bu saç şekli ona hiç yakışmıyor bence.


2011 MTV Müzik Ödüllerinden. Miley yine kendini yaşından büyük gösteren bir elbise tercih etmiş. Fiziğini hiç kullanmıyorsun Miley :( O küpelerlede elbisesi uyumlu fakat böyle bir elbiseyi Jennifer Lopez tercih etmeli.



Şuana kadar paylaştığım elbiselerden en çok bunu beğendim. Miley'le çok uyumlu olmuş. Elbise uzun kuyruklu Dolce&Gabanna marka bir elbise. Bu arada elbise Miley'i biraz kilolumu göstermiş yoksa Miley'imi kilolu karar veremedim :/


2010 Amerikan Müzik ödüllerinden. Marchesa marka elbise arkan fiyonkla başlayıp uzayan straples mini bir elbise. Arkadan niye o kadar fazla uzadığında anlam veremesem de Miley çok şık olmuş.


2009 Country Müzik Ödüllerinden. Tek omuzlu ve bacak dekolteli elbise ayakkabıyla uyumlu olmuş.  Miley burda yine 16 yaşında ve bence yaşından yine çok büyük gösteriyor. 


Bugünlük bu kadar öptüm by :**














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder